LOGO-FaPaC_TOP_s
No oblideu compartir aquest contingut amb el centre escolar i les famĂ­lies associades!

OBRIM LES VOTACIONS DELS PREMIS FaPaC 2020!

logo premis

Benvolgudes AMPA i AFA,

A causa de la propagació del COVID-19 i de les mesures preses per a contenir-lo, ens trobem en una situació excepcional que mai abans havíem viscut. En aquest sentit, la FaPaC ja ha engegat tots els seus mecanismes de suport i treballa en contacte constant amb el Departament d’Educació per mantenir-vos al corrent de qualsevol novetat que es pugui produir en l’àmbit educatiu. Sabem que és una situació difícil i confosa pel conjunt de la societat, i esperem poder fer-hi front plegades.

No obstant això, creiem que és important mantenir-nos actives i alterar el mínim possible la nostra quotidianitat, és per això que volem anunciar-vos que, a partir d’avui, podeu conèixer i votar els projectes finalistes de l’edició dels Premis FaPaC d’enguany a través d'aquest enllaç.

Com bé sabeu, es tracta d’uns premis que pretenen donar a conèixer i posar en valor les iniciatives que moltes AMPA/AFA dueu a terme en el vostre dia a dia per millorar la societat.

Aquest any hi ha hagut 104 projectes candidats, tots ells d’una gran qualitat. Volem donar les gràcies a totes les participants que, un any més, ens heu demostrat que les famílies sou una part essencial i imprescindible de la comunitat educativa en la construcció d’una societat més inclusiva, transformadora i participativa.

Us convidem a aprofitar aquests dies en què, en un acte de responsabilitat social, cal evitar sortir al carrer, per conèixer i votar el projecte que més us agradi d’entre els 5 finalistes de cada categoria que ha seleccionat el nostre jurat. Teniu temps fins al pròxim 9 d’abril.


Pel que fa a la cerimònia d’entrega dels premis, programada pel pròxim 18 d’abril a la ciutat de Girona, caldrà estar molt pendents de les mesures i recomanacions que anunciïn les autoritats sanitàries per valorar si és segur celebrar-la. En cas que no poguéssim celebrar la cerimònia tal com estava previst, l’entrega de premis es faria per vies alternatives que no requereixin un acte públic.

Us mantindrem informades.
facebook twitter youtube custom website 
fapac.cat
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.