LOGO-FaPaC_TOP_s
No oblideu compartir aquest contingut amb totes les famílies!

HO HEM ACONSEGUIT,

HEM ATURAT LA LLEI ARAGON√ąS!

WhatsApp Image 2020-02-04 at 15.38.56
Benvolgudes, benvolguts.

Us fem arribar aquest comunicat per anunciar-vos que hem aconseguit aturar la Llei Aragon√®s, una llei que, com hem estat denunciant els √ļltims mesos, hauria perm√®s que empreses privades gestionessin molts dels serveis que ara gestionen les AMPA/AFA. Gr√†cies a la tasca d'incid√®ncia pol√≠tica i social que hem dut a terme, hem assolit el nostre m√†xim objectiu: que les AMPA/AFA puguin seguir gestionant com fins ara els serveis de menjador, extraescolars i acollida matinal i de tarda.


Com sabeu, fa m√©s d'un any que la FaPaC lidera la lluita contra l'entrada de l'empresa privada als serveis d'educaci√≥ p√ļblica, organitzant actes, mobilitzacions i xerrades contra la Llei Aragon√®s arreu del territori, aix√≠ com reunions a porta tancada amb els grups parlamentaris. Despr√©s de molts mesos de feina, finalment, la Llei Aragon√®s no entrar√† al Ple del Parlament i, per tant, legalment no es podr√† aprovar.

Això suposa una gran victòria per a nosaltres, però som conscients que hem de seguir ben alerta. Els serveis bàsics vinculats al sector de l'educació seguiran sent un objectiu llaminer per a les empreses, i sabem que hi haurà més intents d'aconseguir que aquestes empreses gestionin molts dels serveis que ara gestionen les AMPA/AFA.

Per aquest motiu, en cas que algun Consell Comarcal, Ajuntament o qualsevol altra Administraci√≥ P√ļblica intenti retirar-vos la gesti√≥ d'algun d'aquests serveis, poseu-vos en contacte amb la FaPaC tan aviat com sigui possible. La normativa actual reconeix el dret de les AMPA/AFA a gestionar els serveis b√†sics de la seva escola i la FaPaC es mantindr√† ferma en la seva defensa.

Per √ļltim, volem donar les gr√†cies a totes les fam√≠lies que ens heu acompanyat en cada mobilitzaci√≥, a totes les AMPA/AFA que heu organitzat xerrades informatives per donar a con√®ixer els riscos que suposava aquesta llei, i a totes les que heu defensat l'escola p√ļblica al nostre costat.

Aquesta victòria és de totes!

facebook twitter youtube custom website 
fapac.cat
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.