Logo aFFaC_2020_POSITIU
Si us plau, feu arribar aquest correu electrònic a l'AFA del vostre centre.
(En cas que no hi hagi AFA, preguem el reenvieu a les famílies que hi puguin estar interessades.)
Benvolguda AFA,

Ens posem en contacte amb vosaltres des de les Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya (aFFaC), la principal federació d'AFA de centres públics de Catalunya.

Pel curs vinent, a l'aFFaC ampliem la nostra oferta d'activitats i serveis gratuïts per a famílies d'escoles bressol d'AFA federades i volem que les famílies del vostre centre també en treguin profit. Pel simple fet d'estar federades, comptareu amb cobertura i assessorament legal, suport en campanyes i mobilitzacions, acompanyament en la gestió del dia a dia, formacions i tallers tant per a famílies com per a infants:
Assegurances: L’aFFaC ofereix a les AFA federades totes les assegurances necessàries i obligatòries per a desenvolupar la vostra tasca amb les màximes garanties legals, formals i organitzatives. Ho fem mitjançant un acord amb Arç Cooperativa, una corredoria d’assegurances ètiques especialitzada en el sector de l’economia social i solidària i el món associatiu.
Tallers de criança positiva: espais formatius per a famílies d’infants de 0 a 3 anys per a millorar les nostres habilitats en l’acompanyament dels nostres fills, filles i altres menors a càrrec (alimentació, son, desenvolupament, arribada de germans/es, aprendre jugant...).
Altres formacions: a banda dels tallers de criança positiva, oferim un ampli ventall de formacions per a AFA, professorat i famílies, des de cursos d'alfabetització digital per a famílies fins a tallers per aprendre a demanar subvencions com a AFA.
Tallers musicals i conta-contes: durant el curs escolar, l’aFFaC organitza tallers per a infants i famílies de les escoles bressol. En aquests tallers comptem amb la participació de professionals que dinamitzen activitats musicals i literàries adaptades als interessos i necessitats dels infants de 0 a 3 anys.
Bressols pel clima: des de l’aFFaC també impulsem i participem en diferents campanyes i mobilitzacions per millorar la qualitat educativa. Aquest any, ens sumem a l’acció “Bressols pel Clima”, una estratègia de les escoles bressol per abordar l’emergència climàtica des dels centres educatius.
Recordeu que la implicació i participació de les famílies en el centre educatiu és clau per enfortir el vincle amb la comunitat educativa i per afavorir el bon funcionament del centre. Si el vostre centre educatiu encara no té AFA, des de l’aFFaC us acompanyem gratuïtament en tot el procés de creació de l’associació.
Podeu contactar amb les tècniques aFFaC de referència a la ciutat de Barcelona:
Natalia Durán
663728879 - [email protected]
Nacho Pallàs
619818711 - [email protected]
I si el vostre centre ja compta amb una AFA però encara no esteu federades a l'aFFaC, us convidem a fer una ullada al nostre web i xarxes socials per descobrir tots els beneficis de formar part d'aquesta gran família de famílies!
facebook twitter youtube email instagram website 
facebook twitter youtube custom instagram website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.