Logo aFFaC_2020_POSITIU

⚠️ Important: Ajuts per a les activitats extraescolars de la ciutat de Barcelona

Benvolgudes AFA,

L'Ajuntament de Barcelona ofereix nous ajuts per a infants i joves d'entre 6 i 17 anys per a fer activitats extraescolars artístiques, científiques i culturals. Els ajuts es podran demanar a l'inici del curs 2023-24, però és important que totes les AFA us habiliteu com a entitats organitzadores d'activitats extraescolars abans del 30 de maig. Si no feu aquest tràmit, l'ajut per a extraescolars no serà aplicable a les activitats que organitzeu.

Des de l'aFFaC estem preparant un sistema per tal de poder-vos acompanyar per fer aquest tràmit. Mentrestant, és recomanable que assistiu a una de les sessions informatives que organitza l'Ajuntament de Barcelona, que es poden seguir presencialment i per streaming:
  • Dilluns, 8 de maig, de 12h a 14h. Sala Ernest Lluch de la Seu del Dte. de Ciutat Vella (Pl. Bonsuccés, 3). Enllaç streaming.
  • Dimecres, 10 de maig, de 16h a 18h. Sala de Plens de la Seu del Dte. de Nou Barris (Pl. Major de Nou Barris, 1). Enllaç streaming.
  • Dijous, 11 de maig, de 9:30h a les 11:30h. Saló de Plens de la Seu del Dte. de St. Martí (Pl. Valentí Almirall, 1). Enllaç streaming.
Recordeu que les tècniques de referència de l'aFFaC a la ciutat de Barcelona son la Natalia Durán ([email protected]) i el Nacho Pallàs ([email protected]), podeu posar-vos en contacte amb elles si teniu cap dubte o necessiteu algun tipus d'assessorament.

Pròximament rebreu més informació.

facebook twitter youtube custom website 
affac.cat