Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest contingut amb el professorat i els equips directius!

Us convidem a assistir al fòrum per a professorat i equips directius sobre plataformes digitals i dret a l'educació

El pròxim 23 de maig a les 17:30h, l'aFFaC i el grup de recerca Esbrina de la Universitat de Barcelona (UB) presentaran al professorat, equips directius i altres professionals del sistema educatiu els resultats i propostes de l'informe Plataformes digitals 'BigTech' del sistema educatiu català i drets de la infància: amenaces i reptes.

La presentació es farà en el Fòrum Plataformes digitals i dret a l'educació, on abordarem quines amenaces i reptes tenim com a professionals del sistema educatiu. L'acte es podrà seguir presencialment a la Sala d'Actes de l'Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. Drassanes, 3, Barcelona) i per streaming al web de l'aFFaC.

L'acte és gratuït però cal inscripció prèvia, tant si hi assistiu presencialment com si opteu per seguir l'acte per streaming:
L'informe que es presentarà és el resultat de la recerca Corporacions tecnològiques, plataformes educatives digitals i garantia dels drets de la infància amb enfocament de gènere, que s'emmarca en el projecte edDIT, liderat per l'aFFaC en associació amb el grup de recerca Esbrina de la Universitat de Barcelona (UB) i finançat per l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).

Podeu descarregar l'informe final i el resum executiu:
Per últim, no dubteu a fer arribar aquest correu a totes les persones de la comunitat educativa i professionals de l'educació que penseu que hi poden estar interessats/des.
facebook twitter youtube custom website 
affac.cat