Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest contingut amb totes les famílies!

45a Assemblea General Ordinària:

Convocatòria, ordre del dia i inscripcions

Cartell AGO 2022
Benvolgudes associades,

El dissabte 15 d'abril de 2023, les prop de 2.380 AFA que formeu part de l'aFFaC esteu convocades a la 45a Assemblea General Ordinària de l'entitat. Un any més, tindreu l'oportunitat de conèixer en detall les darreres accions i fites de la federació, l'assoliment de compromisos adquirits en anteriors assemblees, i la definició dels objectius marcats per l'any natural 2023.

Com en edicions anteriors, les assistents podreu seguir l’AGO per streaming i votar telemàticament mitjançant el Participa de l’aFFaC. Recordeu, però, que totes les AFA també podreu votar i assistir a la trobada presencialment.
A més, en aquesta mateixa Assemblea General Ordinària aprofitarem per presentar-vos els resultats i conclusions del procés consultiu de l'aFFaC sobre "La Jornada escolar a debat". Si veniu presencialment, també podreu endur-vos un exemplar de l'informe amb les principals conclusions de la recerca.

🔎 DADES DE LA CONVOCATÒRIA

  • Data: Dissabte, 15 d'abril, de 2023
  • Hora: 9h
  • Lloc: Escola Mossèn Cinto Verdaguer (C/ de Lleida, 32, 08004, Barcelona)
  • Votació: Telemàtica per a les assistents per streaming (mitjançant web aFFaC i plataforma Participa) i a mà alçada per les persones que hi assisteixin presencialment.
  • Informació complementària: servei de monitoratge disponible (indicar necessitats al formulari d’inscripció).

📄 QUÈ CAL FER PER PARTICIPAR-HI?

1. OMPLIU EL FORMULARI que trobareu en aquest enllaç. Mitjançant aquest formulari, cal que el/la President/a de l’AFA designi una persona encarregada d’emetre el vot en representació de la vostra AFA. Aquesta persona pot ser el/la mateix/a President/a o una altra persona que sigui membre de l’AFA.

En aquest mateix formulari també podeu designar altres participants a l’assemblea, que constaran com a persones inscrites sense dret a vot. Recordeu, a més, que totes les AFA podreu seguir l’assemblea de manera presencial i per streaming.
AGO
2. REGISTRE

  • Si hi assistiu presencialment: el dia de l'AGO a les 9h del matí heu de passar per la taula d'acreditacions i dir el vostre nom. Si us heu registrat correctament, us donarem la vostra identificació i ja podreu accedir a la sala de l'acte i emetre el vostre vot a mà alçada quan sigui el moment.
  • Si hi assistiu telemàticament: Un cop hagueu inscrit la persona designada per a emetre el vot mitjançant el formulari, caldrà que us registreu a la plataforma Participa de l'aFFaC.
Aquest pas és necessari per a la persona designada com a representant amb dret a vot i per a totes aquelles persones que ens vulguin fer arribar els seus precs i preguntes durant l'Assemblea.
Participa aFFaC
3️. VERIFICAR EL VOSTRE USUARI AL CENS DE L'aFFaC [només si hi assistiu telemàticament]. Entre 24h i 48h abans de l'AGO la persona autoritzada per emetre el vot en nom de la vostra AFA rebrà un correu electrònic amb un enllaç per a verificar el seu usuari al cens de l’aFFaC.

És molt important que les dades que utilitzeu en la verificació coincideixin amb les dades introduïdes al formulari. Si alguna dada no coincideix, la verificació no es podrà dur a terme i no es podrà votar telemàticament. Aquest pas només el podran fer les persones designades per votar a l’AGO, de manera que quedi garantit un únic vot per cada AFA associada.
Captura3
4️. ACCEDIR A L'APARTAT DE VOTACIONS DE L'AGO 2022 [només si hi assistiu telemàticament]. Mitjançant la plataforma Participa de l'aFFaC, el dia de l’AGO podreu accedir a l’apartat de votacions de l’AGO 2022. Totes les persones registrades a la plataforma també podreu fer arribar els vostres precs i preguntes.
La persona designada com a representant amb dret a vot podrà, a més, emetre la seva votació a cada punt dels apartats.
Per a més informació, consulteu el nostre web: affac.cat/ago2022/
facebook twitter youtube custom website 
affac.cat
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.