Logo aFFaC_2020_POSITIU

馃尰 Fam铆lies, ens mobilitzem per l'educaci贸 inclusiva! 馃尰

JoTamb茅HiVullAnar
El dia 24 de gener es celebra el Dia de l鈥橢ducaci贸 i per aquest motiu, les fam铆lies engeguem una acci贸 social en el marc de la campanya per l'educaci贸 inclusiva Jo tamb茅 hi vull anar.

Aprofitarem aquest dia per visibilitzar la manca de desplegament del Decret d鈥檈ducaci贸 inclusiva i per reclamar que es garanteixi el dret a l鈥檈ducaci贸 de tots els infants i joves sense discriminaci贸.

馃殌 Suma't a l'acci贸!

1. CONCENTRACIONS SIMULT脌NIES DAVANT ELS CENTRES EDUCATIUS.

Organitzeu una concentraci贸 el mateix 24 de gener a les 16:30h (o quan acabi l鈥檋orari lectiu). Us suggerim que imprimiu la cartelleria: cartell principal i flyer de la campanya (adjunt a sota) per visibilitzar el motiu de la protesta. En acabar la concentraci贸, us proposem tamb茅 que feu una lectura del manifest (adjunt a sota).

Important: en la mesura del possible, recomanem comptar amb el suport del centre educatiu. 脡s aconsellable informar al centre de la convocat貌ria i animar al professorat i equips directius a sumar-s鈥檋i.
2. ACCI脫 CONJUNTA A LES XARXES SOCIALS.

El mateix dimarts 24 de gener, feu-vos una fotografia portant una sabata diferent a cada peu i pengeu-la a les vostres xarxes socials.

Exemple de tuit:
En el Dia Internacional de l鈥橢ducaci贸, jo em cal莽o diferent per reclamar que @educaciocat apliqui el Decret d鈥檈ducaci贸 inclusiva 馃憻馃憺
Perqu猫 si no 茅s inclusiva, no 茅s educaci贸!

馃煚 Suma't a la campanya #JoTamb茅HiVullAnar: https://affac.cat/jo-tambe
Acci贸XarxesSocials2.0
No oblideu utilitzar els hashtags de campanya a les xarxes socials:

#JoTamb茅HiVullAnar

#JoTamb茅VullAnarAClasse #JoTamb茅VullAnarAlMenjador #JoTamb茅VullAnarDeCol貌nies #JoTamb茅VullAnarALesExtraescolars

I recordeu: l'educaci贸 inclusiva no 茅s nom茅s un dret de l'alumnat amb Necessitats Espec铆fiques de Suport Educatiu (NESE). TOT l'alumnat, independentment de les seves caracter铆stiques o necessitats, t茅 dret a una educaci贸 que l'acompanyi en el seu desenvolupament des del respecte, la confian莽a i l'autonomia 馃А
facebooktwitteryoutubecustominstagramwebsite
Si no desitges rebre m茅s informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butllet铆.