Logo aFFaC_2020_POSITIU
ítems filera

🏅Premis aFFaC 2023: presenteu el vostre projecte i sigueu la pròxima AFA guanyadora!

Un any més, des de l’aFFaC volem premiar les iniciatives impulsades per les AFA amb l’objectiu de millorar la qualitat educativa i generar impacte social en favor de la inclusió, la democràcia, la participació, el feminisme, la sostenibilitat i la interculturalitat.

Mitjançant aquest certamen, posem en valor i reconeixem públicament els projectes que les AFA duen a terme durant el curs escolar, ja sigui individualment o en col·laboració amb el centre educatiu i/o amb altres entitats. D’aquesta manera, donem a conèixer les iniciatives que s’impulsen arreu del territori i contribuïm a generar un intercanvi de coneixement entre les nostres associades.

⭐ Categories

Captura01
Categoria Tothom a l'AFA
Es valoraran de manera especial projectes que fomentin la participació de totes les famílies del centre educatiu en favor d’una educació intercultural, inclusiva i democràtica. Exemples: trobades de famílies, activitats culturals, dinàmiques que facin visible la diversitat de les AFA, plans d’acollida, iniciatives que projectin l’AFA com a entitat dins la localitat, etc.
Captura02
Categoria Transformem la societat
Es valoraran projectes que, de manera especial, incideixin a transformar la societat. Exemples: projectes d’economia social i solidària, que treballin per la igualtat de gènere, pel col·lectiu LGTBIQ+, que fomentin el feminisme, la sostenibilitat ambiental o l’educació pública de qualitat, equitativa i inclusiva, etc.
Captura03
Categoria Fem xarxa per la qualitat educativa
Es valoraran de manera especial projectes que demostrin que el treball en xarxa ha repercutit en l’increment de la qualitat educativa. Exemples: projectes de col·laboració amb entitats de la localitat, activitats que utilitzin el capital cultural de les famílies per a reforçar el projecte educatiu del centre, dinàmiques impulsades per a reforçar el vincle dels infants amb el centre educatiu, etc.

🏆 Nominacions i premis

A banda del reconeixement públic, l'aFFaC atorga 3 premis per cada categoria*
  • 1r premi dotat amb un guardó de reconeixement i 500€
  • 2n premi dotat amb un diploma de reconeixement i 400€
  • 3r premi dotat amb un diploma de reconeixement i 300€
*Els dos finalistes restants seran reconeguts amb una dotació econòmica de 100€ i un diploma de reconeixement.

🎪 Cerimònia d'entrega

L'entrega de premis es farà el dissabte, 20 de maig, a la ciutat de Tarragona en un acte ple de sorpreses i emoció!
Amb el patrocini de:
arc-logo
facebook twitter youtube custom instagram website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.