LOGO-FaPaC_TOP_s
No oblideu compartir aquest contingut amb el centre escolar i les famílies associades!
19o Ajornada horitzontal
Barcelona, 17 d’octubre de 2019

Davant la situació d’excepcionalitat que estem vivint els darrers dies, des de la Plataforma Aturem la Llei Aragonès hem considerat ajornar la manifestació contra la Llei Aragonès programada per aquest dissabte, 19 d’octubre, i traslladar-la al diumenge, 17 de novembre, a les 12h, davant del Departament d’Economia.

Prenem aquesta decisió per solidaritat, per honradesa i per respecte al dolor de la societat, amb l’esperança que aquest dolor no sigui aprofitat pel Govern per aprovar, a porta tancada, una llei d’una transcendència tan gran i amb uns efectes tan devastadors com els de la Llei Aragonès.

Des de la Plataforma, entenem que tant els drets civils i polítics, com els drets econòmics, socials i culturals estan al mateix nivell i són interdependents. Per això, ajornem la manifestació que havíem programat, però advertim que no renunciarem a la defensa de l’educació, la sanitat i els serveis socials, drets que cal preservar i que defensarem amb la mateixa fermesa que defensem la llibertat i la justícia.

En aquest sentit, seguirem treballant per explicar els efectes de Llei Aragonès i intentarem, com hem fet fins ara sense èxit, debatre-la amb ERC. No obstant això, si el Govern pretén aprovar aquesta llei aprofitant el context polític que està vivint Catalunya, la resposta de la Plataforma Aturem la Llei Aragonès serà immediata i contundent.
🚨 IMPORTANT
Si tenies una plaça d'autocar reservada per arribar fins a la manifestació, la FaPaC es posarà en contacte amb tu per gestionar la devolució de l’import de la reserva o el canvi de data de la reserva.
facebook twitter youtube custom website 
fapac.cat
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest