Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest contingut amb totes les fam铆lies!

Ja 茅s aqu铆 el 5猫 Curs Anual de l'aFFaC:

Educaci贸 i sostenibilitat

Benvolguda comunitat educativa!

Ens fa molta il路lusi贸 presentar-vos el 5猫 Curs Anual de l'aFFaC, que aquest any abordar脿 els conceptes d'Educaci贸 i Sostenibilitat com a eines de transformaci贸 necess脿ries per afrontar l'emerg猫ncia clim脿tica.

Es tracta d'un espai formatiu que posa a disposici贸 de tota la comunitat educativa (equips docents, equips directius, educadores, psic貌logues, pedagogues, integradores, estudiants d鈥檈ducaci贸, fam铆lies, volunt脿ries i altres agents) un seguit de recursos i eines per ampliar i compartir coneixements.
5猫CursAnual_Educaci贸iSostenibilitat_Cartell_A3
En aquesta edici贸 comptarem amb la participaci贸 d'expertes en educaci贸 sostenible, emerg猫ncia clim脿tica, just铆cia ambiental, efici猫ncia energ猫tica, entorns escolars, menjadors sostenibles i alternatives pr脿ctiques per a la sostenibilitat en l'educaci贸. Entre el professorat del curs trobem referents com 脌lex Guillam贸n, Andrea Corres, Francisco Vera, Globus Vermell, Carles Soler, Emily Bohobo i moltes m茅s!

Totes les sessions es podran seguir presencialment a l'Espai Bonnemaison (C/ Sant Pere M茅s Baix 7, Barcelona) i per streaming, durant els dies 15, 17, 22, 24 i 29 de novembre de 17:30h a 20:30h.

馃弲 Un curs amb reconeixement!

Aquest 5猫 curs anual de l'aFFaC compta amb elr econeixement de l'IDP-ICE (Universitat de Barcelona). T茅 els mateixos efectes per al professorat que les activitats incloses en el Pla de formaci贸 permanent del Departament d'Educaci贸. Per tal d'obtenir el reconeixement de l'ICE 茅s necessari assistir, com a m铆nim, al 80% de les classes.

馃搫 EL PROGRAMA

  • 1a sessi贸 (15 de novembre): L'emerg猫ncia clim脿tica: un fenomen global. Amb 脌lex Guillam贸n i Jordi Oliver.
  • 2a sessi贸 (17 de novembre): La generaci贸 del canvi: de l'emerg猫ncia a l'acci贸. Amb Emily Bohobo, Francisco Vera i una tercera ponent pendent de confirmaci贸.
  • 3a sessi贸 (22 de novembre): L'educaci贸 ambiental com a eina de canvi. Amb Adolfo Ag煤ndez, Andrea Corres i Jos茅 Moya.
  • 4a sessi贸 (24 de novembre): Espais escolars sostenibles: canvis i transformacions. Amb Globus Vermell, Carlos Soler, Lid贸n Gasull i una tercera ponent pendent de confirmaci贸.
  • 5a sessi贸 (29 de novembre): Alternatives pr脿ctiques per a la sostenibilitat en l'educaci贸. En aquesta sessi贸 coneixerem 5 projectes d'entitats diferents que han dut a la pr脿ctica la sostenibilitat en l'脿mbit educatiu de forma existosa.

馃攷 M脡S INFORMACI脫

PREUS:
-Preu general: 50鈧
-Preu redu茂t*: 25鈧
-Preu per a membres d'AFA federades a l'aFFaC: 6鈧
-Preu per a menors de 23 anys: 6鈧
-Preu per sessi贸 individual: 15

*Poden sol路licitar la reducci贸 del preu les persones jubilades, persones a l'atur, estudiants, persones amb reconeixement de discapacitat i membres de fam铆lies nombroses, monomarentals o monoparentals. En tots els casos es demanar脿 documentaci贸 acreditativa.


馃摬 El curs es podr脿 seguir i comentar en directe per streaming a trav茅s de la Plataforma de Formaci贸 Online de l'aFFaC i tamb茅 per les xarxes socials amb el hashtag: #5eCursAnualaFFaC.
facebooktwitteryoutubecustomwebsite
affac.cat
Si no desitges rebre m茅s informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butllet铆.