Logo aFFaC_2020_POSITIU
ítems filera

🚀 Encetem el curs escolar 2022-23,

CELEBREM-LO!

Benvolgudes famílies,

Estem molt i molt contentes de poder dirigir-nos de nou a totes vosaltres i celebrar la tornada a a l'activitat de totes les AFA en aquest inici de curs escolar 2022-23!

Després de les vacances d'estiu, tornem totes amb més energia i força que mai per acompanyar-vos en aquest inici de curs tan especial. Per aquest motiu, en aquest butlletí us portem un recull de tota la informació sobre els serveis que podeu gestionar, els recursos que posem al vostre abast i les notícies més importants:

🤝 L' aFFaC SEMPRE AL VOSTRE COSTAT

Com ja sabeu, la nostra missió principal és oferir acompanyament i suport a totes les nostres AFA. Aquí podeu consultar les diferents plataformes de gestió que tenim i contractar els serveis exclusius pensats per a totes les AFA que esteu federades. Descobriu-los:
contractació assegurances
proteccio de dades
gestió comptable i fiscalitat
registre de juntes i estatuts
Aquest curs, a més, estem molt contentes de portar-vos dues notícies que estem segures que us facilitaran aquest inici de curs:
arc-logo
Davant la pujada generalitzada de preus, l’aFFaC i Arç Cooperativa hem fet un esforç per evitar que aquest increment repercuteixi en les AFA federades. És per això que totes les pòlisses i assegurances pel curs 2022-23 mantindran els mateixos preus que el curs anterior.
Però les bones notícies no acaben aquí. L'aFFaC també ha arribat a un acord amb Lant Advocats, especialistes en matèria de protecció de dades. Conscients del difícil context econòmic actual, Lant Advocats també mantindrà els preus congelats i no aplicarà cap increment que afecti a les AFA.
Logo_Lant2-ca_alta

💻 NOVES FORMACIONS

Des de l'aFFaC seguim apostant per la formació i us oferim nous tallers gratuïts dins la línia formativa de criança positiva. Xerrades que estan destinades, principalment, a les famílies de totes les etapes educatives, des de bressol fins a batxillerat i cicles formatius. Els tallers tenen un format webinar per poder facilitar l'assistència arreu del territori. Consulta les properes formacions:
Taller_Germans
L'arribada d'un germà/na: com afecta les relacions dins la família
22 de setembre a les 17:30h
Destinatàries: Famílies amb infants d'edats entre 0 i 6 anys.
Aforament màxim: 100 assistents
A càrrec d'Elena Ramírez, psicòloga.
Taller Autisme, famílies i entorn2
Autisme, famílies i entorn
29 de setembre a les 17:30h
Destinatàries: Famílies amb infants a infantil i primària
Aforament màxim: 100 assistents
A càrrec de Marta Campo, directora tècnica de la Federació Catalana d'Autisme.

🎙️ QUÈ COMUNIQUEM!

Si voleu saber què es cou en l'àmbit educatiu i totes les notícies que es publiquen dia a dia, busqueu-nos a les nostres xarxes socials (@affac_cat) i estareu al dia de totes les novetats educatives! Aquí us deixem alguns exemples de les últimes aparicions a la premsa:
Captura
📺 LA XARXA TV. Belén Tascón, presidenta de l'aFFaC, denuncia que les famílies financiïn l'educació pública a través de les quotes escolars: "No totes les famílies poden i tenim el dret a rebre una educació pública gratuïta".
39ec1e8e-cae7-4788-88db-8dfce0b07f11_alta-libre-aspect-ratio_default_0
📰 EL PERIÓDICO. Lidón Gasull, directora de aFFaC, valora la preocupació de les famílies davant les extraescolars de setembre: "No más anuncios sorpresa. Las escuelas necesitan conocer las reglas del juego para trabajar. Las familias pedimos estabilidad y un curso tranquilo".
Recordeu que les AFA teniu un paper importantíssim en fer que l'educació pública sigui millor cada dia. Des de l'aFFaC volem començar aquest curs agraint-vos l'esforç i el treball que feu any rere any per fer de l'educació pública la millor de totes.

Que tingueu un molt bon curs escolar 2022-23! 🥳

facebook twitter youtube custom instagram website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.