Logo aFFaC_2020_POSITIU
Campanya estiu 2022_banners2

☀️ Torna l'alegria amb els casals d'estiu!

Com ja sabeu, només queda una setmana per finalitzar el curs 2021-22 i el compte enrere per les vacances escolars ja està en marxa.
Aquest curs hem començat a recuperar, mica en mica, certa normalitat en els centres educatius. Una normalitat, però, que no ha estat capaç de deixar enrere les desigualtats educatives, també aquelles que es donen en els espais de lleure. Les famílies més vulnerabilitzades, que ja comptaven amb grans dificultats abans de la pandèmia, arrosseguen encara els efectes devastadors de la crisi sociosanitària dels darrers anys, uns efectes que s'han fet visibles no només a nivell de salut, sinó també en l'esfera laboral, econòmica, social i emocional.

És per això que, ara més que mai, és important vetllar perquè cap infant quedi enrere, per garantir que tots els nens, nenes i joves puguin gaudir de l'estiu amb independència de la situació econòmica, social i cultural de les seves famílies. I, en aquesta tasca, les AFA sou les úniques que podeu marcar la diferència!

Des de l'aFFaC sabem que només les AFA podeu oferir activitats d'estiu a l'abast de totes les famílies, i des de l'aFFaC volem estar al vostre costat per oferir-vos tota la informació que necessiteu per organitzar un casal amb èxit.

Tot el què has de saber sobre els casals d'estiu, aquí ⬇️

🍃 ASSEGURANCES

Recordeu que per estar federades a l’aFFaC compteu amb beneficis exclusius
en la cobertura i contractació de les assegurances ètiques d’Arç Cooperativa.
Totes les AFA que organitzeu casals d’estiu esteu obligades per llei a tenir dues assegurances contractades:
  • Pòlissa de Responsabilitat Civil: Si esteu federades a l’aFFaC no l’heu de contractar, disposeu d’aquesta assegurança durant tot l'any de manera automàtica i sense cost addicional.
  • Pòlissa d’Accidents pels monitors i infants: Cal contractar-la si al casal d'estiu hi participen persones (monitores o infants) que no estan cobertes per la pòlissa d'activitats extraescolars que es fan durant el curs.

📄 REGULACIÓ

  • Els casals estan regulats pel Decret 267/2016, de 5 de juliol, de funcionament de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.
  • Segons el decret, els monitors participants han de tenir el títol de monitora o monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil i que estiguin coordinades per una directora o un director d’activitats de lleure infantil i juvenil.
Campanya estiu 2022
facebook twitter youtube custom instagram website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.