Logo aFFaC_2020_POSITIU
Benvolgudes,

Des de l’aFFaC engeguem el projecte edDIT: Corporacions tecnològiques, plataformes educatives digitals i garantia dels drets de la infància amb enfocament de gènere, en associació amb el grup de recerca Esbrina de la Universitat de Barcelona (UB) i finançat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).

Amb aquest projecte volem investigar com afecta l’ús de les plataformes educatives digitals sobre els drets de la infància. Aquesta recerca es difondrà a tota la comunitat educativa de Catalunya, a l’Administració pública educativa i a entitats nacionals i internacionals.

Ens comuniquem amb vosaltres perquè necessitem la vostra ajuda. Una part important de la investigació és l'aplicació d’una enquesta per a famílies amb fills/es de primària i secundària de tots els centres pùblics de Catalunya. Aquesta enquesta es llança avui 18 de maig. Us demanem compartir el missatge adjunt per correu a les famílies del vostre centre, sense importar el tipus d'eines digitals que utilitza el vostre centre educatiu.

Us agraĂŻm molt la vostra implicaciĂł i participaciĂł.

Trobareu l’enquesta en el següent enllaç: https://fs3.formsite.com/esbrina/edDIT/index.html
L’enquesta està disponible en català, castellà, anglès i francès.

Atentament,
aFFaC.

Model-tipus de correu que podeu compartir amb les famĂ­lies:

Benvolgudes famĂ­lies,

L’aFFaC, Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya, ha posat en marxa juntament amb el grup de recerca Esbrina de la Universitat de Barcelona (UB) una enquesta adreçada a les famílies de Catalunya amb fills i filles en centres educatius de primària i secundària.
El projecte de recerca edDIT té l’objectiu de conèixer com afecta l’ús de les plataformes educatives digitals als drets de la infància.

Les dades recollides s’utilitzaran només per a la investigació i es garantirà sempre l’anonimat de les persones enquestades d’acord amb la legislació sobre protecció de dades personals. L’enquesta té una durada aproximada de 5-10 minuts i està disponible en català, castellà, anglès i francès.

Contesteu l'enquesta i comparteix-la: https://fs3.formsite.com/esbrina/edDIT/index.html

Podeu consultar tota la informació del projecte edDIT en aquest enllaç: https://affac.cat/affac/eddit/

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

aFFaC i Esbrina (UB).
edDIT_aFFaCEsbrina_Baixa
aFFaC
Associacions Federades de FamĂ­lies d'Alumnes de Catalunya
Carrer de Cartagena, 245, 08025 Barcelona
934 35 76 86 | [email protected]
Dilluns - Divendres: 9:00h - 17:30h
facebook twitter youtube custom instagram website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.