Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest butlletí amb les famílies i el centre educatiu!
ítems filera

🎯 Participa en l'enquesta edDIT, el nou projecte de l'aFFaC

Benvolgudes AFA, des de l’aFFaC engeguem el projecte edDIT: Corporacions tecnològiques, plataformes educatives digitals i garantia dels drets de la infància amb enfocament de gènere, en associació amb el grup de recerca Esbrina de la Universitat de Barcelona i finançat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

La majoria de centres educatius públics de Catalunya utilitzen plataformes digitals educatives de grans corporacions com Google o Microsoft. Amb edDIT, volem investigar els usos d’aquestes plataformes digitals a les escoles i instituts públics. A partir d’aquest anàlisi, el projecte permetrà conèixer les conseqüències d’aquest ús sobre els drets de la infància, especialment de les nenes i adolescents.

És per això que ens posem en contacte amb vosaltres. Necessitem la vostra ajuda. Una part important de la investigació és l'aplicació d’una enquesta per famílies amb fills/es de primària i secundària de tots els centres pùblics de Catalunya.

Ajudeu-nos a descobrir com afecta aquest ús, als drets de la infància.

📲 CONTESTEU L'ENQUESTA I COMPARTIU-LA, necessitem ser moltes!

edDIT_aFFaCEsbrina_Baixa

Objectiu del projecte

Generar coneixement a escala nacional i internacional sobre les conseqüències de l'ús de les plataformes educatives digitals de corporacions tecnològiques sobre els drets humans de la infància des d'un enfocament de gènere en el sistema educatiu públic català.

Públic destinatari

- Comunitat educativa de Catalunya
- Administracions públiques amb competències a nivell educatiu
- Universitats i actors socials

Duració del projecte

Del 2022 al 2024

Amb la col·laboració de:

Logo Gene_Negre
Logo ACCD_Negre
facebook twitter youtube custom instagram website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.