Logo aFFaC_2020_POSITIU

Ja estan aquí tots els recursos del projecte europeu VEU i BOT! (SPITEC) sobre participació de l'alumnat!

El projecte VEU i BOT! (SPITEC) -amb títol original Student participation as an integrated tool in emergency contexts (SPITEC)– és una intervenció liderada per l’aFFaC amb el suport de la Comissió Europea (UE) en el programa CERV-2021-CHILD.

L'objectiu del projecte és atendre les necessitats i propostes dels nens, nenes i adolescents en l’àmbit educatiu per a generar espais o eines de participació escolar que puguin ser utilitzats en contextos d’emergència, com el viscut durant la pandèmia de la COVID-19.
El projecte, realitzat en 8 escoles de diferents territoris de Catalunya, considerant la diversitat d’escoles públiques, va començar amb una diagnosi participativa amb alumnat i professorat de cadascun dels centres educatius per a definir els espais participatius a treballar segons les necessitats de cada centre. En la segona fase del projecte, durant el curs escolar 2023/2024, s'han implantat els espais i eines participatives acordats per cada centre amb l’acompanyament de les entitats impulsores del projecte. Actualment, VEU i BOT! (SPITEC) es troba en la tercera part del projecte, que consisteix a difondre i presentar els aprenentatges i bones pràctiques adquirides durant la implementació del mateix durant aquest curs escolar.

En aquest correu trobaràs l'informe final en tres idiomes i els vídeos resultants de la intervenció als centres educatius del pilot. Si el teu centre educatiu vol participar a VEU i BOT! (SPITEC) el pròxim curs escolar, ens podeu escriure a [email protected].

📑​ Informes finals:

📹​​ Vídeos del projecte:

Vídeo resum del projecte

Alumnat primària

Alumnat secundària

Professorat primària

Professorat secundària

Tota la informació a: affac.cat/veu-i-bot
facebook twitter youtube custom website 
affac.cat
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.