Logo aFFaC_2020_POSITIU

L’educació inclusiva als centres
educatius públics de Barcelona ciutat

Hola AFA de Barcelona,


Com esteu? Com la majoria de vosaltres ja sabeu, fa uns mesos que el Consorci d’Educació de Barcelona ens va demanar ajuda per la definició d’una estratègia de continguts d’interès per a totes les famílies de les comunitats educatives de la ciutat i es va reunir amb nosaltres i 50 AFA de primària i secundària per rebre els vostres suggeriments.

Aquest procés ha servit tant per consensuar temàtiques i continguts que creiem important conèixer més i millor i evidenciar la necessitat de complementar aquesta estratègia de continguts amb obrir altres canals o espais en què els responsables del Consorci puguin escoltar i dialogar directament amb les AFA.

És en aquest sentit que el Consorci ens proposa portar a terme una primera trobada amb el conjunt d’AFA de Barcelona.
Així doncs, us traslladem la invitació a participar en aquesta sessió de presentació i debat on posarem el focus a “L’educació inclusiva als centres educatius públics de Barcelona ciutat”.
📆 Dijous 6 de juny de 2024
🕠 17.30h
📍 Menjador de l'Escola Fort Pienc (Carrer d'Alí Bei, 75, Barcelona)

La sessió s’organitzarà en dues parts:
1. La Gerent i l’equip tècnic del Consorci faran una presentació en profunditat de la feina que s’està fent, els criteris, etc. en relació a l’educació inclusiva.
2. Torn obert de paraula de les AFA per fer preguntes i plantejar dubtes, propostes i iniciar el debat en general.
Edita això per inserir text.
facebook twitter youtube custom website 
affac.cat