LOGO-FaPaC_TOP_s

Assemblea General Ordinària 2020

Obrim el període de presentació de candidatures
per a les properes eleccions a la Junta Directiva de l'aFFaC
slide web
El proper dissabte, 21 de novembre, les prop de 2.358 AFA aplegades a l’aFFaC tenim una cita imprescindible per debatre conjuntament sobre el futur de la federació i les línies d’actuació a seguir en defensa de l’educació pública catalana.

Com cada any, la Junta Directiva rendirà comptes, però enguany es presentarà una modificació d’Estatuts i Reglament de Règim Intern per adaptar-los als nous temps. A més, aquest any hi ha Eleccions de Junta Directiva de l’aFFaC 2002-23, així que les associades també tindreu l’ocasió de decidir sobre l'òrgan de govern de l'entitat.

Per aquesta edició, i degut a la situació d'excepcionalitat provocada per la covid-19, l'aFFaC celebrarà la seva Assemblea Genera Ordinària de forma telemàtica. Les assistents podreu seguir el desenvolupament de la jornada mitjançant un enllaç de vídeo, i podreu emetre els vostres vots a través de la nostra plataforma participativa.
ℹ️DADES DE LA CONVOCATÒRIA
  1. Data: Dissabte, 21 de novembre de 2020
    Hora: Es comunicarà properament.
    Lloc: Centre Cultural La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837, Barcelona)
    Votació: Telemàtica, mitjançant dispositiu electrònic.
Important: L’acte de l’AGO 2020 es farà al Centre Cívic La Farinera del Clot a Barcelona amb una assistència reduïda i limitada als membres de la Junta Directiva, la part de l’equip tècnic necessària per l’organització de l’esdeveniment i, sempre i quan puguem disposar de totes les mesures de seguretat sanitària necessàries i que les restriccions vigents al moment de fer l’AGO ho permetin, també s’hi podran sumar les persones que formen les candidatures que es presenten a les eleccions.

Aquestes circumstàncies s’aniran informant a mesura que s’acosti el dia de l’AGO.
PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES
Fins el 5 de novembre, podeu presentar les vostres candidatures a les eleccions de la nova Junta Directiva de l'aFFaC.

Per fer-ho, caldrà que accediu al web de l'aFFaC i ompliu el formulari de presentació de candidatures amb la relació de les persones que componen la candidatura en llista tancada.

Trobareu tota la informació sobre els requisits, el procediment, la documentació a presentar i els terminis de presentació i difusió, així com el formulari de presentació, al nostre web.

Recordeu que per poder presentar una candidatura heu de ser mares, pares i/o tutors legals amb fills/es matriculats/des en cursos d'educació infantil, ensenyament pre-obligatori, obligatori i post-obligatori i ser socis/es d'una AFA federada a l'aFFaC.
facebook twitter youtube custom website 
affac.cat
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.