Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest contingut amb totes les famílies!

46a Assemblea General Ordinària 2023 i

Assemblea General Extraordinària 2024

Convocatòria, ordre del dia i inscripcions

Cartell AGO 2023
Benvolgudes associades,

El dissabte 8 de juny de 2024, les prop de 2.400 AFA que formeu part de l'aFFaC esteu convocades a la 46a Assemblea General Ordinària i Assemblea General Extraordinària de l'entitat.

Com cada any, la Junta Directiva rendirà comptes, però enguany es presentarà una modificació d’Estatuts per adaptar-los als nous projectes que des de l'aFFaC estem duent a terme. A més, aquest any hi ha Eleccions de Junta Directiva de l’aFFaC 2024-27, així que les associades també tindreu l’ocasió de decidir sobre l'òrgan de govern de l'entitat.

Com en edicions anteriors, les assistents podreu seguir l’AGO i l'AGE per streaming i votar telemàticament mitjançant el Participa de l’aFFaC. Recordeu, però, que totes les AFA també podreu votar i assistir a la trobada presencialment.

🔎 DADES DE LA CONVOCATÒRIA

  • Data: Dissabte, 8 de juny, de 2024
  • Hora: 9h
  • Lloc: Institut Viladomat (C/ del Consell de Cent, 148, 150, L'Eixample, 08015 Barcelona)
  • Votació: Telemàtica per a les assistents per streaming (mitjançant web aFFaC i plataforma Participa) i a mà alçada o urna (depenent del punt a votar) per les persones que hi assisteixin presencialment.
  • Informació complementària: servei de monitoratge disponible (indicar necessitats al formulari d’inscripció).

📄 QUÈ CAL FER PER PARTICIPAR-HI?

1. OMPLIU EL FORMULARI que trobareu en aquest enllaç. Mitjançant aquest formulari, cal que el/la President/a de l’AFA designi una persona encarregada d’emetre el vot en representació de la vostra AFA. Aquesta persona pot ser el/la mateix/a President/a o una altra persona que sigui membre de l’AFA.

En aquest mateix formulari també podeu designar altres participants a l’assemblea, que constaran com a persones inscrites sense dret a vot. Recordeu, a més, que totes les AFA podreu seguir l’assemblea de manera presencial i per streaming.
AGO
2. REGISTRE

  • Si hi assistiu presencialment: el dia de l'AGE/AGO a les 9h del matí heu de passar per la taula d'acreditacions i dir el vostre nom. Si us heu registrat correctament, us donarem la vostra identificació i ja podreu accedir a la sala de l'acte i emetre el vostre vot quan sigui el moment.
  • Si hi assistiu telemàticament: Un cop hàgiu inscrit la persona designada per a emetre el vot mitjançant el formulari, caldrà que us registreu a la plataforma Participa de l'aFFaC.
Aquest pas és necessari per a la persona designada com a representant amb dret a vot i per a totes aquelles persones que ens vulguin fer arribar els seus precs i preguntes durant l'Assemblea.
Participa aFFaC
3️. VERIFICAR EL VOSTRE USUARI AL CENS DE L'aFFaC [només si hi assistiu telemàticament]. Entre 24h i 48h abans de l'AGE/AGO la persona autoritzada per emetre el vot en nom de la vostra AFA rebrà un correu electrònic amb un enllaç per a verificar el seu usuari al cens de l’aFFaC.

És molt important que les dades que utilitzeu en la verificació coincideixin amb les dades introduïdes al formulari. Si alguna dada no coincideix, la verificació no es podrà dur a terme i no es podrà votar telemàticament. Aquest pas només el podran fer les persones designades per votar a l’AGE/AGO, de manera que quedi garantit un únic vot per cada AFA associada.
Captura3
4️. ACCEDIR A L'APARTAT DE VOTACIONS DE L'AGE/AGO [només si hi assistiu telemàticament]. Mitjançant la plataforma Participa de l'aFFaC, el dia de l’AGE/AGO podreu accedir a l’apartat de votacions de l’AGE/AGO. Totes les persones registrades a la plataforma també podreu fer arribar els vostres precs i preguntes.
La persona designada com a representant amb dret a vot podrà, a més, emetre la seva votació a cada punt dels apartats.

🗳️​ PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Com avançàvem al principi d'aquest correu, aquest any tocarà renovar la Junta Directiva de l'aFFaC. Per això, fins el 23 de maig, podeu presentar les vostres candidatures a les eleccions de la nova junta.

Per fer-ho, caldrà que accediu al web de l'aFFaC i ompliu el formulari de presentació de candidatures amb la relació de les persones que componen la candidatura en llista tancada.

Trobareu tota la informació sobre els requisits, el procediment, la documentació a presentar i els terminis de presentació i difusió, així com el formulari de presentació, al nostre web.

Recordeu que per poder presentar una candidatura heu de ser mares, pares i/o tutors legals amb fills/es matriculats/des en cursos d'educació infantil, ensenyament pre-obligatori, obligatori i post-obligatori i ser socis/es d'una AFA federada a l'aFFaC.
Per a més informació, consulteu el nostre web: affac.cat/ago2023/
facebook twitter youtube custom website 
affac.cat
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.