Logo aFFaC_2020_POSITIU

Vine a l'acte de presentació dels resultats del projecte VEU i BOT! (SPITEC)

Benvolguts,

L'aFFaC (Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya) us convida a l'acte de presentació dels resultats del projecte VEU i BOT! (SPITEC): Bones pràctiques de participació infantil i adolescent a centres educatius.

En aquest acte, que es durà a terme el 21 de maig a les 11 h al Centre Cívic Pati Llimona (Barcelona) farem públic l’informe final del projecte, que recull els aprenentatges assolits durant el seu desenvolupament en els 8 centres educatius de Catalunya. L'acte es podrà seguir per streaming amb traducció simultània en anglès 🎧.

L’acte comptarà amb la participació d'INDIC, l'entitat que ha desenvolupat l'informe, i també servirà per reflexionar sobre la importància de treballar la participació infantil i adolescent en l'àmbit educatiu.

🙌 Coneix el projecte VEU i BOT! (SPITEC)

El projecte VEU i BOT! (SPITEC) és un projecte que neix amb l’objectiu d’incorporar processos de participació infantil i adolescent a les aules dels centres educatius de Catalunya mitjançant metodologies educatives actives. Des de l'aFFaC volem contribuir a consolidar la confiança de l’alumnat i enfortir valors fonamentals d’una societat democràtica com ara la responsabilitat, l’esperit crític i el respecte pels altres.
El projecte s’ha dut a terme a 8 centres educatius d'infantil (2n cicle), primària i secundària a Catalunya durant els cursos 22-23 i 23-24 i ara en coneixem els resultats.

L'informe que es presentarà recull de manera sintètica i clara les pautes i estratègies per posar en marxa mecanismes i experiències d’èxit que s’han dut a terme als centres participants en el pilot, un decàleg per docents i un test per autoavaluar on es troba cada centre en matèria de participació.
Participen com a socis del projecte:
facebook custom youtube custom instagram website 
affac.cat