Logo aFFaC_2020_POSITIU

Ets pare? Vine als tallers de

Paternitats corresponsables: criança amb NEE!

Estimades famílies,

Ens fa molta il·lusió explicar-vos que a l'aFFaC hem engegat un projecte sobre masculinitats igualitàries i corresponsabilitat de cures, el projecte HOMES AFA 🦸‍♂️.

El projecte s’articula en 4 eixos d’intervenció, per arribar al màxim d’homes de la comunitat educativa i sensibilitzar-los i formar-los en paternitats igualitàries arreu del territori.

Avui us presentem una de les línies d'acció i el seu projecte Criança amb Necessitats Educatives Especials (NEE).
El projecte es desenvolupa a cadascuna de les 8 vegueries de Catalunya, duent a terme tallers formatius i grups de suport dirigits a homes amb fills/es amb NEE.

Als tallers es tractaran les masculinitats, la parentalitat positiva, les cures i el món emocional. Als grups de suport, es treballaran altres elements de gestió emocional, com el possible procés de dol de la paternitat imaginada o desitjada, la criança i les cures amb criatures amb NEE.
🏥Totes les activitats es duen a terme amb el suport dels CDIAP, els CAP i els EAP i altres centres de salut especialitzats, i seran conduïts pels professionals d'El Taller, una entitat amb perspectiva de gènere i enfocament interseccional, feminista i terapèutica, especialitzada en noves masculinitats.

📆 Consulta l'agenda i inscriu-te als tallers de Tortosa!

El taller consta de 5 sessions, dividides en tres tallers formatius i dues sessions amb el grup de suport, que es duran a terme al Centre Cívic Ferreries (Plaça de Joan Monclús, 1, Tortosa):
  • Formació 1: 16/04 de 18h a 20h
  • Formació 2: 23/04 de 18h a 20h
  • Formació 3: 07/05 de 18h a 20h
  • Grup de suport 1: 21/05 de 18h a 20h
  • Grup de suport 2: 07/06 de 16h a 20h
Tot i que els tallers estan adreçats principalment a pares (homes), qualsevol persona que hi estigui interessada hi pot assistir.

📲 Us animem a compartir amb totes les famílies aquest taller i animar-les a participar!

🦹‍♂️ Què aconseguirem amb als tallers?

💭 REFLEXIONAR

Volem promoure la reflexió entre els homes. Parar sobre la seva masculinitat, sobre els usos del temps i sobre la importància d'implicar-se en les cures d'infants amb necessitats educatives especials.

🤲 OFERIR ESPAIS

Ens proposem oferir eines per a que els homes puguin dialogar entre ells, compartir experiències i reconèixer les pràctiques associades a rols de gènere amb la voluntat de canviar-les i millorar-les.

📑 FORMAR

La voluntat d'incrementar l'oferta formativa a homes amb fills amb NEE neix de la necessitat de promoure un compromís creixent de la incorporació dels homes en les tasques de cures i la corresponsabilitat familiar.

🏫 Imprimeix el cartell i penja'l a la teva escola o institut!

Per ajudar-nos a arribar a més pares implicats en la criança dels seus fills i filles, us animem a imprimir el cartell i penjar-lo al taulell d'anuncis del centre. Entre totes podem millorar i facilitar les paternitats igualitàries i l'acompanyament corresponsable dels infants!
Amb el suport de:
facebook custom youtube custom instagram website 
affac.cat