Logo aFFaC_2020_POSITIU

Vols estar format en masculinitats igualitàries?
Inscriu-te a l'Escola d'Homes Formadors!

Benvolgut/da!

Avui us presentem un curs que engeguem amb moltes ganes: L'Escola d'Homes Formadors. Oferim un nou espai adreçat a tots els homes interessats a millorar els coneixements en masculinitats igualitàries, cures, corresponsabilitat i molt més.

Aquesta Escola d'Homes Formadors consisteix en un curs totalment gratuït en què docents experts s'endinsaran en la reflexió crítica, la dissecció de la socialització masculina i les actituds i aprenentatges que se'n deriven, amb l'objectiu de formar homes en masculinitats igualitàries.

El curs va dirigit a qualsevol home amb una sensibilització i/o coneixements bàsics sobre la temàtica que vulgui aprendre noves eines per aplicar en els seus respectius àmbits de treball (educació, salut, serveis socials, moviments socials, Administració Pública, entre d'altres). També hi poden assistir tots aquells homes que tinguin inquietud per desenvolupar-se com a formadors en temes de gènere, masculinitats igualitàries i corresponsabilitat de cures. Tu pots ser un d'ells!

🔎 MÉS INFORMACIÓ

📅 CALENDARI
El curs tindrà un total d'11 sessions, que es duran a terme els dimarts, dimecres i dijous dels mesos d'abril i maig:

📌 Abril: 10, 17, 24 i 30 de 16h a 20h.
📌 Maig: 2, 7, 9, 14, 16, 21 i 23 de 16h a 19h.
💻 FORMAT EN LÍNIA
El curs es fa en format telemàtic. Els assistents podran seguir les sessions per streaming* a través de la Plataforma de Formació Online de l'aFFaC.

*Les sessions s’emeten en directe i queden penjades per a la seva posterior visualització. Les sessions estaran disponibles fins a 15 dies després de la finalització de la darrera sessió.

Un curs amb reconeixement! 🏅

Aquestes són unes jornades formatives reconegudes per l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE). Per a més informació sobre els reconeixements i l'avaluació del curs, consulteu aquest enllaç. Per a qualsevol dubte sobre el curs, les inscripcions o els reconeixements, podeu respondre aquest correu i us donarem resposta el més aviat possible.

📄 EL PROGRAMA

Per tal d’abordar els temes amb el màxim rigor i qualitat acadèmica, l’aFFaC ha convidat un seguit de persones expertes que impartiran les sessions des de la seva experiència acadèmica i professional. Vols conèixer les temàtiques i els ponents? Te'ls presentem:
  • Tema 1: Feminisme i construcció social. A càrrec d'Alexandre Pichel.
  • Tema 2: Les masculinitats: què són? A càrrec de Begonya Enguix.
  • Tema 3: Corresponsabilitat de les cures. A càrrec de Francisco Abril.
  • Tema 4: Violència masclista i masculinitats. A càrrec d'Anna Galí (Fil a l'Agulla).
  • Tema 5: Pràctiques i exercicis en l'àmbit i professional, relacional i emocional.
    A càrrec de Mayra Urrea, Gladys Merma i Diego Gavilan.
  • Tema 6: Metodologies actives per realitzar formacions a homes. A càrrec de Cesc Laporta (El Taller) i Anna Galí (Fil a l'Agulla).
  • Tema 7: Abordatge de les formacions en masculinitats igualitàries. A càrrec de Cesc Laporta (El Taller).

🔎 Descobreix el projecte HOMES AFA

L'Escola d'Homes formadors s'emmarca dins el projecte marc Homes-AFA, que té com a objectiu corresponsabilitzar els homes en la tasca de cures dels seus fills/es des d’una perspectiva interseccional i avançar cap a una criança i paternitat igualitàries. D’aquesta manera, es treballa per avançar cap a la igualtat de gènere en les cures i en un canvi de cultura de gènere als centres educatius de Catalunya.
El projecte s’articula en 4 línies d’intervenció per arribar al màxim d’homes de la comunitat educativa sensibilitzats i formats arreu del territori català. Ja els coneixes?
facebook twitter youtube custom website 
affac.cat
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.