Logo aFFaC_2020_POSITIU

Últims dies per presentar el vostre projecte als
Premis aFFaC 2024
🏅

⏳ Famílies, el temps s'esgota! ⏳

D'aquí a una setmana tanquem les inscripcions per participar en la 12a edició dels Premis aFFaC! Estem esperant els vostres projectes!

Com bé sabreu, reconeixerem les activitats i els projectes que les AFA dueu a terme durant el curs escolar, individualment o en col·laboració amb el centre educatiu o amb altres entitats.

Un any més, volem premiar les vostres iniciatives, ja que són imprescindibles per millorar la qualitat educativa i generar impacte social en favor de la inclusió, la democràcia, la participació, el feminisme, la sostenibilitat i la interculturalitat.

Ja teniu el vostre projecte a punt? No espereu més!

🎨 Us recordem com participar-hi 🎨

  1. Seleccioneu una iniciativa de la vostra AFA. Escolliu un projecte o activitat que s’hagi desenvolupat durant el curs 2022-23.
  2. En quina categoria encaixa? Hi ha tres categories diferenciades, assegureu-vos de presentar el vostre projecte en la categoria pertinent, atenent la temàtica i finalitat.
  3. Empleneu el formulari del web. Les candidatures s’han de presentar obligatòriament via web: premisaffac.cat/inscripcio/
  4. Adjunteu material addicional. En el mateix formulari podeu adjuntar materials audiovisuals, fotografies i d’altres informacions per completar la vostra candidatura.
  5. Data límit per a participar: fins a les 17h del 12/02/2024.

⭐ Categories ⭐

👩‍👩‍👦‍👦 Tothom a l'AFA

Es valoraran projectes que fomentin la participació de totes les famílies del centre educatiu en favor d’una educació intercultural, inclusiva i democràtica.
Exemples: trobades de famílies, dinàmiques que facin visible la diversitat de les AFA, plans d’acollida, iniciatives de l’AFA com a entitat dins la localitat, etc.

🌀 Transformem la societat

Es valoraran projectes que, de manera especial, incideixin a transformar la societat.
Exemples: projectes d'economia social i solidària, que treballin per la igualtat de gènere, pel col·lectiu LGTBIQ+, que fomentin el feminisme, la sostenibilitat o l'educació inclusiva i de qualitat.

🕸️ Fem xarxa per la qualitat educativa

Es valoraran projectes que demostrin que el treball en xarxa ha repercutit en l’increment de la qualitat educativa.
Exemples: projectes de col·laboració amb entitats de la localitat, activitats que utilitzin el capital cultural de les famílies, dinàmiques per a reforçar el vincle el centre educatiu, etc.

🏆 Nominacions i premis 🏆

A banda del reconeixement públic, l'aFFaC atorga 3 premis per cada categoria*, ja heu pensat en quin projecte de l'AFA destinaríeu els diners del premi si fóssiu les guanyadores?
  • 1r premi dotat amb un guardó de reconeixement i 500
  • 2n premi dotat amb un diploma de reconeixement i 400€
  • 3r premi dotat amb un diploma de reconeixement i 300€
*Els dos finalistes restants seran reconeguts amb una dotació de 100 € i un diploma.

🎪 Cerimònia de lliurament 🎪

El lliurament de premis es farà el dissabte, 4 de maig, a la ciutat de Barcelona, en un acte ple de sorpreses i espectacles on esperem veure-us a totes!
Amb el patrocini de:
arc-logo
facebook twitter youtube custom instagram website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.