Logo aFFaC_2020_POSITIU

T'esperem a la segona edició de la

🎉 FESTA DE LA PÚBLICA 🎉!

Hola, famílies!

A l'aFFaC tornem a fer-la grossa! Després de l'èxit de l'any passat, us convidem a viure de nou LA FESTA DE LA PÚBLICA de l'aFFaC per celebrar i reivindicar plegades l'educació pública.

L'esdeveniment es celebrarà el pròxim dissabte 16 de març, de 10h a 14h, al Parc de l'Estació del Nord (Barcelona). Serà un acte gratuït i obert a tothom, ple de jocs, gimcanes, tallers per a bressol, xerrades, concerts i molt més!

Enguany comptarem amb els concerts de la Dàmaris Gelabert, la Sara Roy i la Tabalada Batec Badalona per omplir de música, alegria i diversió la jornada.

També oferirem dues xerrades a l'escenari Àgora, situat al mateix recinte. La primera xerrada serà sobre el procés de preinscripció escolar, on explicarem el funcionament del procés i resoldrem tots els dubtes. La segona xerrada, en canvi, serà sobre com parlar de sexualitat amb infants i adolescents, i aprendrem eines per parlar de relacions sexoafectives amb els nostres fills, filles i altres menors a càrrec.

No us ho perdeu!

📍 COM ARRIBAR-HI?

bus-ge43b332be_1280
🚌 AMB L'ATUCAR GRATUÏT DE L'aFFaC
Si viviu fora de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i necessiteu servei d'autocar per venir a la festa, ompliu aquest formulari perquè puguem fer una bona previsió dels recorreguts i de les places necessàries.
👉 El servei és gratuït!
Barcelona_Metro_Map.svg
🚄 AMB TRANSPORT PÚBLIC
Les següents línies tenen rutes que passen prop del Parc de l'Estació del Nord:
  • Metro: Línia vermella L1
  • Tren: R1, R3, R4 i R7
  • Bus: 54, 6, B20, B25 i H16

👁‍🗨 INFORMACIÓ IMPORTANT

c-d-x-oBI4NBP2Lhg-unsplash
🌻FESTA INCLUSIVA: Disposarem d'un racó de la calma per a tothom que ho necessiti. També comptarem amb intèrprets de signes, auriculars aïllants i pictogrames. Perquè si no hi som totes, no és una festa de veritat!
louis-hansel-cXvymg1j07c-unsplash
🥪SERVEI DE BAR: Hi haurà una barra amb venda de menjar i beure (refrescos, pica-pica, entrepans i molt més!) per a totes les edats. A més, aquest any hem fet un pas endavant a favor de la sostenibilitat i oferim gots reutilitzables de la Festa.
VENDA DE MARXANDATGE*: Us animem a passar per la nostra carpa i escollir el model i talla de samarreta que vulgueu comprar o la bossa del color que més us agradi!
Imatge_Samarreta_ToteBag_FestaDeLaPública2
*Recordeu que tots i totes les participants que completin el passaport de la Gimcana de la Pública obtindran gratuïtament una bossa de tela, una samarreta i més sorpreses! ;)

Amb el patrocini de:

logo-arc¦º
Previsora_Quadrat

I la col·laboració de:

Federació Catalana d'Autisme_Quadrat
GIF_FINAL_FESTA_v2
facebook twitter youtube custom instagram website 
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.