Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest contingut amb totes les famílies!

El curs anual de l'aFFaC sobre neuroeducació
i educació inclusiva ja és aquí!

Benvolgudes famílies!

El 6è Curs Anual de l'aFFaC ja és a tocar! Com us hem anat explicant aquestes setmanes per diferents canals, enguany centrem aquest espai formatiu a relacionar la teoria neuroeducativa amb la realitat de l’aula, amb l'objectiu d'identificar mesures i exemples didàctics i adquirir noves eines per abordar la diversitat a les escoles i instituts des d'una perspectiva inclusiva.

Ens agradaria molt poder comptar amb vosaltres, les famílies, per construir juntament amb expertes de primer nivell, una educació inclusiva que no deixi ningú enrere.
Entre el professorat del curs trobareu referents com David Bueno, Anna Carballo, Jesús Soldevila, Elena Monfort i moltes més! Podeu consultar aquí les diferents ponències, els docents que impartiran cada sessió i apuntar-vos a aquelles que més us interessin!
Recordeu que el curs se celebra a Barcelona els dies 23, 24, 25, 30 i 31 de gener, de 17:30 h a 20:30 h, a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona). La jornada es podrà seguir tant de forma presencial com per streaming.

🎒Aquelles qui vingueu presencialment, us endureu el pack del curs anual, que constarà d'una bossa de l’aFFaC on trobareu el programa del curs, un punt de llibre, una llibreta i informació sobre Arç Cooperativa i Coop de Mà, que ens han ajudat a fer possible aquesta sisena edició.

📄 EL PROGRAMA

  • 23 de gener - Educació inclusiva: l’estat de la qüestió, a càrrec de Jesús Soldevila i Gerardo Echeita.
  • 24 de gener - Neurociència, emocions i educació inclusiva, a càrrec d’Anna Carballo i Jose Ramón Gamo.
  • 25 de gener -Neuroeducació i aprenentatge, a càrrec de David Bueno i María Portella.
  • 30 de gener - Disseny universal per a l’Aprenentatge a l’aula, a càrrec d’Elena Monfort i Jose Blas García.
  • 31 de gener - Mesures addicionals i intensives per centres inclusius a càrrec de Marta Dueñas, Núria Pocar Mallen i Elsa Onuki Esteban, del grup CEEPSIR la Ginesta.

🎓 Un curs amb reconeixement!

Venir al curs també us pot ajudar professionalment! Si teniu pensat fer unes oposicions o ampliar el vostre currículum, heu de saber que diferents organismes reconeixen oficialment el 6è Curs Anual:

📑 La IDP-ICE (Universitat de Barcelona)
📑 La FUB- UVic-UCC
📑 El Departament d’Educació
Si coneixeu estudiants d'educació, pedagogia o psicologia, reenvieu-los el correu!

🔎 MÉS INFORMACIÓ

PREUS:
- Preu general*: 50€
- Preu reduït*: 25€
- Preu per a membres d'AFA federades a l'aFFaC: 6€ (aplicable tant a membres de la junta com a les famílies sòcies)
- Preu per a menors de 23 anys: 6€
- Preu per sessió individual: 15

*Si ets docent i vols obtenir el reconeixement del Departament d’Educació hauràs de pagar la totalitat del curs (50€) o, si compleixes les condicions, el preu reduït (25€).

*Poden sol·licitar la reducció del preu les persones jubilades, persones a l'atur, estudiants, persones amb reconeixement de discapacitat i membres de famílies nombroses, monomarentals o monoparentals. En tots els casos es demanarà documentació acreditativa.

📲 El curs es podrà seguir i comentar en directe per streaming a través de la Plataforma de Formació Online de l'aFFaC.

💬 Us animem a compartir totes les vostres reflexions, propostes i opinions sobre el curs anual a través de les xarxes socials amb el hashtag: #6eCursAnualaFFaC.

🙋‍♀️Per a qualsevol dubte sobre el curs, les inscripcions o els reconeixements, podeu respondre aquest correu i us donarem resposta el més aviat possible.
Aquest curs és possible gràcies al patrocini de:
Coop de mà
facebook twitter youtube custom website 
affac.cat
Si no desitges rebre més informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butlletí.