Logo aFFaC_2020_POSITIU
No oblideu compartir aquest contingut amb totes les fam铆lies!

Ja 茅s aqu铆 el 6猫 Curs Anual de l'aFFaC:

Neuroeducaci贸 i educaci贸 inclusiva

Benvolguda comunitat educativa!

Ens fa molta il路lusi贸 presentar-vos el 6猫 Curs Anual de l'aFFaC, que aquest any abordar脿 la Neuroeducaci贸 i l'educaci贸 inclusiva amb l'objectiu de millorar el proc茅s d鈥檈nsenyament-aprenentatge significatiu i identificar estrat猫gies did脿ctiques inclusives per tot l鈥檃lumnat.

Aquestes jornades s贸n un espai formatiu a disposici贸 de tota la comunitat educativa (equips docents, equips directius, educadores, psic貌logues, pedagogues, integradores, estudiants d鈥檈ducaci贸, fam铆lies, volunt脿ries i altres agents) per con猫ixer recursos i eines per ampliar i compartir coneixements.
Aquest any, el curs se celebrar脿 a la ciutat de Barcelona els dies 23, 24, 25, 30 i 31 de gener, de 17:30h a 20:30h, a l鈥橝ssociaci贸 de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona) i es podr脿 seguir tant de forma presencial com per streaming.
En aquesta edici贸 comptarem amb la participaci贸 d'expertes en neuroeducaci贸 i educaci贸 inclusiva. Entre el professorat del curs trobem referents com David Bueno, Anna Carballo, Jes煤s Soldevila, Marta Due帽as, Jose Blas i moltes m茅s!

馃弲 Un curs amb reconeixement!

Aquestes s贸n unes jornades formatives reconegudes pel Departament d'Educaci贸 de la Generalitat, per l'Institut de Ci猫ncies de l'Educaci贸 (ICE) de la Universitat de Barcelona i per la Fundaci贸 Universit脿ria del Bages i per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (FUB- UVic-UCC).

Per a m茅s informaci贸 sobre els reconeixements i l'avaluaci贸 del curs, consulteu aquest enlla莽.

馃搫 EL PROGRAMA

  • 23 de gener - Educaci贸 inclusiva: l鈥檈stat de la q眉esti贸, a c脿rrec de Jes煤s Soldevila i Gerardo Echeita.
  • 24 de gener - Neuroci猫ncia, emocions i educaci贸 inclusiva, a c脿rrec d鈥橝nna Carballo i Jose Ram贸n Gamo.
  • 25 de gener -Neuroeducaci贸 i aprenentatge, a c脿rrec de David Bueno i Mar铆a Jos茅 Portella.
  • 30 de gener - Disseny universal per a l鈥橝prenentatge a l鈥檃ula, a c脿rrec d鈥橢lena Monfort i Jose Blas Garc铆a.
  • 31 de gener - Mesures addicionals i intensives per centres inclusius a c脿rrec de Marta Due帽as, N煤ria Pocar Mallen i Elsa Onuki Esteban, del grup CEEPSIR la Ginesta.

馃攷 M脡S INFORMACI脫

PREUS:
-Preu general: 50鈧
-Preu redu茂t*: 25鈧
-Preu per a membres d'AFA federades a l'aFFaC: 6鈧
-Preu per a menors de 23 anys: 6鈧
-Preu per sessi贸 individual: 15

*Poden sol路licitar la reducci贸 del preu les persones jubilades, persones a l'atur, estudiants, persones amb reconeixement de discapacitat i membres de fam铆lies nombroses, monomarentals o monoparentals. En tots els casos es demanar脿 documentaci贸 acreditativa.


馃摬 El curs es podr脿 seguir i comentar en directe per streaming a trav茅s de la Plataforma de Formaci贸 Online de l'aFFaC i tamb茅 per les xarxes socials amb el hashtag: #6eCursAnualaFFaC.

Per a qualsevol dubte sobre el curs, les inscripcions o els reconeixements, podeu respondre aquest correu i us donarem resposta el m茅s aviat possible.
Aquest curs 茅s possible gr脿cies al patrocini de:
Coop de m脿
facebooktwitteryoutubecustomwebsite
affac.cat
Si no desitges rebre m茅s informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butllet铆.