Logo aFFaC_2020_POSITIU

馃弲Premis aFFaC 2024: presenteu el vostre projecte i convertiu-vos en la pr貌xima AFA guanyadora!

Hola, fam铆lies!

Ja ha arribat la 12a edici贸 dels Premis aFFaC! Un any m茅s, volem premiar i recon猫ixer les iniciatives impulsades per les AFA amb l鈥檕bjectiu de millorar la qualitat educativa i generar impacte social en favor de la inclusi贸, la democr脿cia, la participaci贸, el feminisme, la sostenibilitat i la interculturalitat.

Mitjan莽ant aquest certamen, posem en valor els projectes que les AFA dueu a terme durant el curs escolar, individualment o en col路laboraci贸 amb el centre educatiu o amb altres entitats.

D鈥檃questa manera, donem a con猫ixer les iniciatives que s鈥檌mpulsen arreu del territori i contribu茂m a generar un intercanvi de coneixement entre les nostres associades.

猸 Categories 猸

馃懇鈥嶐煈┾嶐煈︹嶐煈 Tothom a l'AFA

Es valoraran projectes que fomentin la participaci贸 de totes les fam铆lies del centre educatiu en favor d鈥檜na educaci贸 intercultural, inclusiva i democr脿tica.
Exemples: trobades de fam铆lies, din脿miques que facin visible la diversitat de les AFA, plans d鈥檃collida, iniciatives de l鈥橝FA com a entitat dins la localitat, etc.

馃寑 Transformem la societat

Es valoraran projectes que, de manera especial, incideixin a transformar la societat.
Exemples: projectes d'economia social i solid脿ria, que treballin per la igualtat de g猫nere, pel col路lectiu LGTBIQ+, que fomentin el feminisme, la sostenibilitat, i l'educaci贸 inclusiva i de qualitat, etc.

馃暩锔 Fem xarxa per la qualitat educativa

Es valoraran projectes que demostrin que el treball en xarxa ha repercutit en l鈥檌ncrement de la qualitat educativa.
Exemples: projectes de col路laboraci贸 amb entitats de la localitat, activitats que utilitzin el capital cultural de les fam铆lies, din脿miques per a refor莽ar el vincle el centre educatiu, etc.

馃帹 Com participar-hi? 馃帹

  1. Seleccioneu una iniciativa de la vostra AFA. Escolliu un projecte o activitat de la vostra AFA que s鈥檋agi desenvolupat durant el curs 2022-23.
  2. En quina categoria encaixa? Hi ha tres categories diferenciades, assegureu-vos de presentar el vostre projecte en la categoria pertinent atenent la tem脿tica i finalitat.
  3. Empleneu el formulari del web. Les candidatures s鈥檋an de presentar obligat貌riament via web: premisaffac.cat/inscripcio/
  4. Adjunteu material addicional. En el mateix formulari podeu adjuntar materials audiovisuals, fotografies i d鈥檃ltres informacions per completar la vostra candidatura.
  5. Data l铆mit per a participar: fins a les 17 h del 12/02/2024.

馃弳 Nominacions i premis 馃弳

A banda del reconeixement p煤blic, l'aFFaC atorga 3 premis per cada categoria*
  • 1r premi dotat amb un guard贸 de reconeixement i 500 鈧
  • 2n premi dotat amb un diploma de reconeixement i 400 鈧
  • 3r premi dotat amb un diploma de reconeixement i 300 鈧
*Els dos finalistes restants seran reconeguts amb una dotaci贸 econ貌mica de 100 鈧 i un diploma de reconeixement.

馃帾 Cerim貌nia de lliurament 馃帾

El lliurament de premis es far脿 el dissabte, 4 de maig, a la ciutat de Barcelona, en un acte ple de sorpreses i espectacles!
Amb el patrocini de:
arc-logo
facebooktwitteryoutubecustominstagramwebsite
Si no desitges rebre m茅s informacions nostres pots donar-te de baixa d'aquest butllet铆.