Logo aFFaC_2020_POSITIU

Donem la benvinguda al curs 2023-24
amb nous serveis, formacions, activitats i m茅s!

Estimades fam铆lies,

Donem la benvinguda a un nou curs ple de reptes per a tota la comunitat educativa, en especial per a les fam铆lies de l'educaci贸 p煤blica, que s'enfronten a un sistema educatiu cada vegada m茅s car, segregat i desigual. Un sistema on el dret a l'educaci贸, que hauria d'estar garantit de forma gratu茂ta, universal i equitativa, acaba supeditat massa sovint a interessos privats, din脿miques economicistes i a un absolut abandonament per part de l'Administraci贸.

Per貌 茅s precisament per tot aix貌 que des de l'aFFaC entomem aquest curs amb la m茅s absoluta energia i determinaci贸. Alerta, perqu猫 venim carregades amb nous serveis, formacions, activitats i molt铆ssims recursos per fer m茅s f脿cil el dia a dia de les nostres AFA i per millorar la qualitat del sistema educatiu. Esteu preparades?

馃 Us acompanyem: els nostres serveis

Podeu contractar un servei per la gesti贸 d'alguns tr脿mits amb el Departament de Just铆cia de la Generalitat. Nom茅s heu d'omplir un senzill formulari i nosaltres ens encarreguem de tramitar tant la inscripci贸 de la vostra Junta com la modificaci贸 dels vostres estatuts al Registre d鈥橝ssociacions.
Us oferim totes les assegurances necess脿ries per desenvolupar a terme la vostra tasca amb les m脿ximes garanties. Ho fem mitjan莽ant un acord amb Ar莽 Cooperativa, corredoria d鈥檃ssegurances 猫tiques especialitzada en el m贸n associatiu i el sector de l'Economia Social i Solid脿ria.
Per facilitar-vos la gesti贸 comptable i fiscal de la vostra AFA, treballem en col路laboraci贸 amb CIM Tax, especialistes en serveis fiscals, legals i financers, per acompanyar-vos en les vostres gestions di脿ries, presentaci贸 d'impostos, facturaci贸, assessorament, etc.
Totes les AFA tenen l鈥obligaci贸 de complir la legislaci贸 de Protecci贸 de Dades. A trav茅s d鈥檜n acord amb Lant Advocats, despatx amb m茅s de 20 anys d鈥檈xperi猫ncia en protecci贸 de dades, us oferim una aplicaci贸 inform脿tica configurada de manera espec铆fica per a l鈥檃ctivitat de les AFA.

馃棡锔 NOVETAT!
Despr茅s de molts mesos de feina per part de l'aFFaC i d'espera per part de totes les nostres AFA, us informem que durant el primer trimestre d'aquest curs 2023-24 finalment llan莽arem el Pla Pilot del programa de gesti贸 per a AFA i app per a fam铆lies de l'aFFaC. En aquesta fase de proves hi participaran un nombre determinat d'AFA, que ens ajudaran a detectar possibles millores a fer per a la versi贸 definitiva del programari.
馃挕 I recordeu...
A partir del 14 de setembre totes les AFA federades a l'aFFaC rebreu un correu amb un enlla莽 per renovar les vostres dades. 脡s molt important que dediqueu uns minuts a actualitzar la informaci贸 que tenim registrada, perqu猫 aix貌 pot afectar a la gesti贸 de tr脿mits, assegurances i altres serveis, aix铆 com a l'acc茅s a l'脿rea privada del web i a molts altres espais de relaci贸 entre la federaci贸 i les associades.

馃懇鈥嶐煆 Us formem: nous tallers i formacions

Ho est脿veu esperant, i a nosaltres ens fa molta il路lusi贸 anunciar-ho: tornen les formacions webinar i ampliem els tallers de crian莽a positiva! 馃挍
Com amena莽a als nostres fills/es l'煤s de Google a l'escola?
Data: 26 de setembre
Destinat脿ries: fam铆lies amb fills/es i altres menors a c脿rrec de l'etapa infantil, prim脿ria i secund脿ria
Aforament m脿xim: 100 persones

A c脿rrec de Judit Jacovkis, del grup de recerca Esbrina (Universitat de Barcelona).
PARLAR SOBRE EL SEMEN MOLA (si saps com fer-ho)

Data: 26 de setembre
Destinat脿ries: fam铆lies amb fills/es a l'etapa bressol, infantil i prim脿ria
Aforament m脿xim: 100 persones

A c脿rrec d'Anna S脿lvia.
AD脡U, BOLQUERS! Control d'esf铆nters a bressol
Data: 5 d'octubre
Destinat脿ries: fam铆lies amb fills/es i altres menors a c脿rrec de l'etapa bressol
Aforament m脿xim: 100 persones

A c脿rrec de Marta Segu铆, mestra i directora d'escola bressol i membre de Cr茅ixer Junts

馃搮 Ens retrobem: l'agenda de l'aFFaC

鈻笍 30 de novembre: Webinar La jornada escolar a debat
鈻笍 23, 24, 25, 30 i 31 de gener: 6猫 Curs Anual
鈻笍 16 de mar莽: Festa de la P煤blica
鈻笍 4 de maig: Entrega dels Premis aFFaC
鈻笍 8 de juny: Assemblea General Ordin脿ria

馃摬 Us informem: segueix-nos a les xarxes socials

馃摙 Us defensem: les nostres campanyes

Com sabeu, un dels objectius principals de l'aFFaC 茅s situar 茅s exercir com a grup de pressi贸 en favor dels interessos de les fam铆lies i l'alumnat del sistema educatiu p煤blic. 脡s per aix貌 que aquest curs 2023-24 mantindrem les nostres campanyes en favor d'una educaci贸 p煤blica, de qualitat, inclusiva, feminista, democr脿tica, participativa i ambientalment sostenible:
I no ho oblideu: les AFA teniu un paper important铆ssim en la defensa de l'educaci贸 p煤blica. Des de l'aFFaC volem comen莽ar aquest curs agraint-vos l'esfor莽 i el treball que feu any rere any per fer de l'educaci贸 p煤blica la millor de totes. Que tingueu un bon inici de curs 2023-24! 馃殌
facebooktwitteryoutubecustominstagramwebsite
affac.cat